ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Instagram: Ανοίγει η δυνατότητα tagging προϊόντων με παροχή προμήθειας για όλους τους χρήστες

Πλέον κάθε χρήστης του Instagram θα έχει τη δυνατότητα να επισημαίνει προϊόντα στις αναρτήσεις του καθώς και να κρατάει προμήθεια για κάθε αγορά που γίνεται μέσω του συγκεκριμένου tag.

Έξι χρόνια πέρασαν από το λανσάρισμα της λειτουργίας επισήμανσης προϊόντων (tagging) στις αναρτήσεις του Instagram, αλλά μόλις τώρα ξεκλείδωσε αυτή η λειτουργία για όλους τους χρήστες χωρίς να χρειάζεται να έχουν επαγγελματικό προφίλ στην υπηρεσία.

Το γενικότερο λανσάρισμα ξεκινά από τις ΗΠΑ και μέσα στους επόμενους μήνες, όλοι οι χρήστες παγκοσμίως θα μπορούν να προσθέτουν tags προϊόντων στις φωτογραφίες τους και να κερδίζουν κάποια προμήθεια σε περίπτωση που κάποιος προχωρήσει σε αγορά πατώντας στο tag της δικής του φωτογραφίας, σύμφωνα με το techgear.

Για παράδειγμα σκεφτείτε ότι βγάζετε μια φωτογραφία όπου φοράτε το καπέλο ενός γνωστού brand. Θα μπορείτε να προσθέσετε tag επάνω στο καπέλο και αν ο χρήστης πατήσει εκεί και προχωρήσει σε αγορά του προϊόντος, τότε θα λαμβάνετε προμήθεια από την εταιρεία που έχει φτιάξει το καπέλο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button