ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Allou Fun Park: Το παιχνίδι που έγινε εφιάλτης – Ντοκουμέντα σοκ με τον τραυματισμό των τεσσάρων νεαρών

Όπως έγινε γνωστό, ο φορέας πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) μετά από έλεγχο που διενέργησε, δεν διαπίστωσε κάποια δυσλειτουργία στο παιχνίδια του Allou Fun Park

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το ατύχημα στο Allou Fun Park, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα παιδιά, δύο εκ των οποίων σοβαρά.

Ο ένας εκ των τραυματισμένων νεαρών που βρέθηκε στη βάρκα η οποία – όπως κατήγγειλε εκτροχιάστηκε από τις ράγες – επιμένει ότι κανένα από τα παιδιά δεν ήταν όρθιο.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των νεαρών που επέβαιναν στη μοιραία διαδρομή η βάρκα δεν φρενάρισε καθώς στο σημείο στο οποίο σταματά δεν υπήρχε επαρκές νερό με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί.

Η εταιρεία ωστόσο δίνει τη δική της εκδοχή για το συμβάν, καθώς μέσω ανακοινώσεων απαντά πως ουδέποτε υπήρξε εκτροχιασμός, ότι η  στάθμη του νερού ήταν επαρκής ενώ – όπως αναφέρει –  τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Την ίδια στιγμή, η  νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Allou Fun Park για το ατύχημα που έγινε, το βράδυ της Τρίτης, σε ένα από τα παιχνίδια του λούνα παρκ υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «η βάρκα που αποτυπώνεται στην φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα ενημέρωσης δεν είναι η βάρκα που επέβαιναν οι επισκέπτες, αλλά μια εφεδρική βάρκα που βρίσκεται σταθερά στο σημείο.

» Το πάρκο ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας των παιδιών και βρίσκεται κοντά στις οικογένειες  τους. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση».

Τι λέει η TÜV Hellas για το ατύχημα

Όπως έγινε γνωστό, ο φορέας πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) μετά από έλεγχο που διενέργησε, δεν διαπίστωσε κάποια δυσλειτουργία στο παιχνίδια του Allou Fun Park που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα .

Σε ανακοίνωσή του, ο φορέας τονίζει ότι , με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της ιδιοκτήτριας εταιρείας, επιθεωρητές μετέβησαν στο χώρο του παιχνιδιού για να ελέγξουν την κατάστασή του και την ομαλή λειτουργία των τεχνικών διατάξεων ασφαλείας, όπου και δεν διαπιστώθηκε δυσλειτουργία τους. «Ο φορέας μας επιθεωρεί περιοδικά (ετησίως) τα παιχνίδια/εγκαταστάσεις του πάρκου και εκδίδει εκθέσεις επιθεώρησης.

  • Έτσι, και για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο 2021 και με επανέλεγχο τον Ιούνιο του 2022, εκδόθηκαν οι σχετικές εκθέσεις επιθεώρησης και επιβεβαιώθηκε η καλή του κατάσταση και η ασφαλής λειτουργία του» αναφέρεται από την TÜV.

Ντοκουμέντα

Εν τω μεταξύ, στο οπτικοακουστικό υλικό που δημοσίευσε χθες,  το MEGA και η εκπομπή «Live News» διακρίνονται κάποια από τα παιδιά να κείτονται στο έδαφος, με τους επισκέπτες στο λούνα παρκ να παρακολουθούν έντρομοι και να σπεύδουν για τις πρώτες βοήθειες.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button