ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστοδουλάκης για φωτιά στη Βούλα: Προτεραιοποίηση της πρόληψης έναντι της καταστολής

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής επισκέφτηκε την περιοχή
Με τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, συναντήθηκε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και ενημερώθηκε για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 4 Ιουνίου αρχικά στην Άνω Γλυφάδα και στη συνέχεια επεκτάθηκε και προς την περιοχή της Άνω Βούλας.


«Κεντρικό συμπέρασμα, η προτεραιοποίηση της πρόληψης έναντι της καταστολής», ανέφερε σε ανάρτησή του, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.


Όπως τόνισε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, «βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του καλοκαιριού και της αντιπυρικής περιόδου και τα μηνύματα δεν είναι τα πλέον αισιόδοξα. Μέλημα όλων, να μη θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές, να προστατεύσουμε τις περιουσίες των συμπολιτών μας και το φυσικό μας πλούτο».

H ανάρτηση του Μανώλη Χριστοδουλάκη

«Σήμερα το πρωί, μαζί με την βουλευτή μας Τόνια Αντωνίου, αρμόδια για θέματα πολιτικής προστασίας, και τοπικά μας στελέχη, βρεθήκαμε στη Βούλα, μετά την πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή το περασμένο Σάββατο.


Ενημερωθήκαμε από τον Δήμαρχο Γρ. Κωνσταντέλλο για την πορεία και την αντιμετώπιση της φωτιάς, και επισκεφτήκαμε επιτόπου την περιοχή.
Κεντρικό συμπέρασμα, η προτεραιοποίηση της πρόληψης έναντι της καταστολής. Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του καλοκαιριού και της αντιπυρικής περιόδου και τα μηνύματα δεν είναι τα πλέον αισιόδοξα.

Μέλημα όλων, να μη θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές, να προστατεύσουμε τις περιουσίες των συμπολιτών μας και το φυσικό μας πλούτο».

protothema.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button