ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Χαμόγελο του Παιδιού: Γονική αρπαγή του 7χρονου Σάλεχ Οβτσαρένκο στη Φθιώτιδα

Συναγερμός έχει σημάνει για τη γονική αρπαγή του 7χρονου Σάλεχ Οβτσαρένκο στη Φθιώτιδα, καθώς τον άρπαξε ο πατέρας του και έκτοτε αγνοούνται, ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, η γονική αρπαγή σημειώθηκε στις 25 Ιουνίου 2023 στην περιοχή της Λάρυμνας Φθιώτιδας, όταν ο Λετονός πατέρας του 7χρονου τον πήρε μαζί του χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση. Έκτοτε αγνοούνται.

Σήμερα (1.7.2023) ενεργοποιείται ο μηχανισμός AMBER ALERT HELLAS από το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση του 7χρονου κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Σάλεχ Οβτσαρένκο έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,28 μ. και 45 κιλά βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρη βερμούδα.

Οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Related Articles

Back to top button