ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωτιά στη Real: Έτσι σώθηκε η ηχολήπτρια – Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες

Η ηχολήπτρια, μητέρα δύο παιδιών, βρισκόταν στον δεύτερο όροφο του κτηρίου
Η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης στα σκαλιά του κτηρίου επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο οποίο στεγάζονται η εφημερίδα Real και ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM προκάλεσε τεράστιες υλικές ζημιές.Σχετικά άρθρα
Από επίθεση με γκαζάκια η φωτιά στις εγκαταστάσεις του Real-fm στο Μαρούσι – Στο νοσοκομείο μια ηχολήπτρια
13.07, 07:09
Φωτιά στις εγκαταστάσεις του Real – Σημειώθηκαν εκρήξεις
13.07, 06:05
Euroferry Olympia: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τριών ατόμων που αγνοούνται
10.03, 21:42
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι κινδύνευσε και μια ηχολήπτρια η οποία ήταν και η μοναδική που βρισκόταν στις εγκαταστάσεις την ώρα της έκρηξης.

Η ηχολήπτρια, η οποία είναι και μητέρα δύο παιδιών, βρισκόταν στον δεύτερο όροφο του κτηρίου. Λίγο νωρίτερα είχαν αποχωρήσει ο τελευταίος δημοσιογράφος και η τηλεφωνήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού.

Μετά την έκρηξη του εμπρηστικού μηχανισμού και τη φωτιά που ακολούθησε, η ηχολήπτρια εγκλωβίστηκε στο κτιριο καθώς ο προθάλαμος έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα όταν επιχείρησε να ανοίξει τις πόρτες οι αναθυμιάσεις και οι φλόγες να δημιουργούν τείχος στην προσπάθεια εξόδου από τον χώρο.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, oι άνδρες της πυροσβεστικής βρισκόταν σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με την ηχολήπτρια στην οποία έδιναν οδηγίες για το πώς να μετακινηθεί στο πίσω μέρος του κτηρίου προκειμένου από εκεί να γίνει η επιχείρηση απεγκλωβισμού της.

Τελικά οι πυροσβέστες χρειάστηκε να σπάσουν ένα παράθυρο για να απεγκλωβίσουν την ηχολήπτρια χρησιμοποιώντας γερανό. Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης στην ηχολήπτρια χορηγήθηκε οξυγόνο ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων.

Οι πυροσβέστες τελικά χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν συνολικά 6,5 τόνους νερού για να καταφέρουν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο δραστών που άφησαν τα γκαζάκια με το μπιτόνι του εύφλεκτου υγρού.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button