ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τι αποκάλυψε ο Βασίλης Καπερνάρος για το ατύχημα στο Allou Fun Park

Αλλάζει τα δεδομένα η έκθεση της TUV HELLAS
Ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος που εκπροσωπεί τα θύματα του ατυχήματος στο Allou! Fun Park, προχώρησε σε μια αποκάλυψη φέρνοντας στο φως τμήμα της έκθεσης ελεγκτών για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μια αποκάλυψη που φέρνει ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της TUV HELLAS (ιδιωτική εταιρεία ελέγχου και ασφάλειας), που αναφέρει ξεκάθαρα πως στο βαρκάκι που έγινε το ατύχημα, πρέπει να μπαίνουν μέχρι 3 άτομα. Η έκθεση χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου, με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της ιδιοκτήτριας εταιρείας, επιθεωρητές μας μετέβησαν στο χώρο του παιχνιδιού για να ελέγξουν την κατάστασή του και την ομαλή λειτουργία των τεχνικών διατάξεων ασφαλείας, όπου και δεν διαπιστώθηκε δυσλειτουργία αυτών.
Ο Φορέας μας επιθεωρεί περιοδικά (ετησίως) τα παιχνίδια/εγκαταστάσεις του πάρκου και εκδίδει Εκθέσεις Επιθεώρησης. Έτσι, και για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο 2021 και με επανέλεγχο τον Ιούνιο του 2022, εκδόθηκαν οι σχετικές Εκθέσεις Επιθεώρησης και επιβεβαιώθηκε η καλή του κατάσταση και η ασφαλής λειτουργία του».

Η εταιρεία μάλιστα, επικαλείται την τελευταία έκθεση που είχε εκπονήσει για το εν λόγω παιχνίδι, την 23/6/2022. Στο αντίγραφο που δημοσιοποιεί ο Βασίλης Καπερνάρος, φαίνεται ξεκάθαρα να αναφέρεται ο αριθμός των ατόμων:Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Βαίσλη Καπερνάρου «είναι πασιφανές ότι η λειτουργία του εν λόγω παιχνιδιού γινόταν κατά πλήρη παράβαση των όρων ασφαλούς λειτουργίας του αφού εντός της βάρκας επέβαιναν 4 άτομα την ίδια στιγμή που η ελέγκτρια εταιρεία αναγράφει στην από 23/6/2022 ότι οι επιβάτες έπρεπε να είναι 3».

newsbreak.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button