ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

Συνελήφθη ο δράστης της αιματηρής ληστείας στο Μενίδι

Στη σύλληψη 22χρονου Ρομά που ευθύνεται για την αιματηρή ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Μενίδι προχώρησαν οι Αρχές. Ταυτοποιήθηκε από υλικά κλειστών κυκλωμάτων από την ευρύτερη περιοχή.

Ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 22χρονος Ρομά που ευθύνεται για την αιματηρή ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, χθες το απόγευμα στο Μενίδι, σε βάρος μίας 51χρονης Κινέζας, μέσα στο κατάστημά ενδυμάτων που διατηρεί το θύμα επί της οδού Φιλαδελφείας 17.

Ο δράστης που είναι παλιός γνώριμος της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, αφού είναι σεσημασμένος για ληστείες, ταυτοποιήθηκε από υλικά κλειστών κυκλωμάτων από την ευρύτερη περιοχή.

Αρχικά, μάρτυρες είχαν δώσει περιγραφή του δράστη ως πιθανόν ανήλικου αλλά αυτό οφειλόταν στην σωματική του διάπλαση καθώς είναι εξαιρετικά μικροκαμωμένος.

Το θύμα, φαίνεται στην προσπάθειά της να αντιδράσει, δέχτηκε το πλήγμα από τον δράστη, ο οποίος αφού σώριασε στο έδαφος αιμόφυρτη την γυναίκα, πλήττοντας την με μαχαίρι στο στήθος, τράπηκε σε φυγή με την αλυσίδα που τράβηξε από τον λαιμό της.

Η γυναίκα παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση. Αν και οι πρώτες 48ωρες θεωρούνται κρίσιμες για την υγεία της, οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι στους αστυνομικούς και πως μάλλον θα διαφύγει τον κίνδυνο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button