karfi.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Τον εκθέτει η ΕΛ.ΑΣ – Όλη η αλήθεια για τη φρουρά του

Κοινοποίηση

Το αρχηγείο της ΕΛΑΣ εξέθεσε τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έσπευσε να ηρωοποιηθεί αποποιούμενος αστυνομική φρουρά που του διατέθηκε, καθώς όπως ανακοινώθηκε είχε αιτηθεί ο ίδιος για την παροχή της.

Αυτογκόλ Κασσελάκη, ο οποίος στην προσπάθειά του να ηρωποιηθεί αποποιούμενος την αστυνομική φρουρά του, μάλλον πέτυχε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που πιθανότατα επεδίωκε, καθώς το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τον εκθέτει και παραθέτει τα πραγματικά γεγονότα.

Υπενθυμίζεται ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με μια «πύρινη» ανάρτηση έκανε γνωστό ότι αποποιείται την αστυνομική φρουρά που του έχει διατεθεί.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

«Ο συγκεκριμένος υποψήφιος αιτήθηκε τη φύλαξη του ιδίου, καθώς και προσώπου του περιβάλλοντός του», αναφέρει σχετικά το αρχηγείο και προσθέτει:

«Το αίτημα διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες. Για τη διαχείριση του αιτήματος και τη διάθεση των αστυνομικών δυνάμεων ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία από τις αρμόδιες υπηρεσίες».

Στην ίδια ανακοίνωση, γίνεται γνωστό πως κατόπιν του αιτήματος του Στέφανου Κασσελάκη «η αστυνομική δύναμη που είχε διατεθεί θα αποσυρθεί».

Πάντως, ο Στέφανος Κασσελάκης έσπευσε στην ανάρτησή του στο Twitter να κάνει και διαμοιρασμό ευθυνών σε περίπτωση που του συμβεί οτιδήποτε.

Για τον κ. Κασσελάκη, λοιπόν, υπεύθυνα θα είναι τα ΜΜΕ καθώς όπως είπε «ρίχνουν λάσπη εναντίον του». Αν, ωστόσο, ο κ. Κασσελάκης έχει λόγους να φοβάται για το οτιδήποτε και παράλληλα, όπως παρουσίασε δημοσιεύοντας και σχετικά έγγραφα, η φρουρά που του είχε παρασχεθεί ήταν απολύτως φυσιολογική, δεν θα είχε κανέναν λόγο να την αποποιηθεί. Εκτός αν προσπαθεί να… ηρωοποιηθεί μέσα από τέτοιες πρακτικές.

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη για την αστυνομική φρουρά

Έχω δεχτεί με στωικότητα χιλιάδες ακραία ομοφοβικά μηνύματα καθώς και απειλές για τη ζωή μου.

Σήμερα, διαπλεκόμενα ΜΜΕ, συνεχίζοντας τον βρόμικο πόλεμο εναντίον μου, βγήκαν και είπαν ότι «ο Κασσελάκης κυκλοφορεί με τρεις αστυνομικούς!», αναφερόμενα «σε εύλογες απορίες».

Όλα στο φως πάντα από μένα!

Με το πρώτο έγγραφο που επισυνάπτω, η Γενική Διεύθυνση Επίσημων και Ευπαθών Στόχων έκρινε ότι δικαιούμαι αστυνομική φύλαξη, μέχρι το πέρας των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, προφανώς λόγω των περιοδειών και δημόσιων εμφανίσεων που ενέχουν αυξημένο κίνδυνο.

Παρότι η αστυνομική συνοδεία ακολουθεί οπουδήποτε τα φυλασσόμενα πρόσωπα με έξοδα του Κράτους, εγώ δεν το δέχθηκα και πλήρωσα ο ίδιος τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής του αστυνομικού, γιατί δε θέλω να επιβαρύνω ούτε ένα ευρώ το Δημόσιο. Στο δεύτερο έγγραφο παραθέτω το τιμολόγιο της διαμονής, ενώ τη Δευτέρα θα έχω στα χέρια μου και το τιμολόγιο των εισιτηρίων.

Τα ΜΜΕ έχουν «εύλογες απορίες» που ένα πρόσωπο το οποίο έχει δεχτεί τόσο έντονο ομοφοβικό μίσος, θα έχει αστυνομική φρουρά για 10 ως 17 μέρες, όσο δηλαδή διαρκεί η προεκλογική περίοδος για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Παραιτούμαι λοιπόν της αστυνομικής φρουράς που διέταξε η Πολιτεία να μου διατεθεί. Και στο εξής τα ΜΜΕ που ρίχνουν λάσπη εναντίον μου για να στηρίξουν το σύστημα Μητσοτάκη, θα είναι υπεύθυνα για οτιδήποτε συμβεί σ’ εμένα και την οικογένειά μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μακρόν: Του έστειλαν επιστολή με κομμένο δάκτυλο

Επίδομα μητρότητας: Οι νέες κατηγορίες εργαζομένων που εντάσσονται

Λέσβος: Δεύτερη εστία καταρροϊκού των προβάτων