ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: Εγκατέλειψαν ανήλικο αγοράκι στα σκαλιά θεάτρου στην Πάτρα – Κοιμόταν στα σκαλιά, το έντυσαν με ζεστά ρούχα

Μία σοκαριστική υπόθεση εγκατάλειψης ανηλίκου έρχεται στην επιφάνεια, καθώς ένα παιδί στην Πάτρα εντοπίστηκε να κοιμάται μόνο του στα μάρμαρα έξω από το θέατρο Απόλλων.

Όπως αναφέρει το “Χαμόγελο του Παιδιού” σε ανάρτησή του, το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο, όπου έκανε μπάνιο με ζεστό νερό, ντύθηκε με ζεστά ρούχα και έφαγε.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η μητέρα του ανήλικου είναι στη φυλακή και ο πατέρας του που δεν τον έχει αναγνωρίσει, είναι πλανόδιος μουσικός, συνήθως υπό την επήρεια αλκοόλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σοκ: Εγκατέλειψαν ανήλικο αγοράκι στα σκαλιά θεάτρου στην Πάτρα – Κοιμόταν στα σκαλιά, το έντυσαν με ζεστά ρούχα
Πλεύρης για Κιβωτό του Κόσμου: Αν ισχύουν οι καταγγελίες, μιλάμε για κόσμο που θα μπει φυλακή [βίντεο]Η ανάρτηση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”
“ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ”
Στις 5:30 τα ξημερώματα από την Πάτρα, λάβαμε κλήση από πολίτη ότι ένα παιδί κοιμόταν έξω από το θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ κάτω στο μάρμαρο και δεν ήταν κάποιος ενήλικος μαζί του.

Ενημερώσαμε άμεση δράση και το παιδί μεταφέρθηκε στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Ζητήθηκε η συνδρομή μας με όχημα και συνοδεία του Συλλόγου για τη μεταφορά του παιδιού προς το νοσοκομείο κατόπιν προφορικής εισαγγελικής εντολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σοκ: Εγκατέλειψαν ανήλικο αγοράκι στα σκαλιά θεάτρου στην Πάτρα – Κοιμόταν στα σκαλιά, το έντυσαν με ζεστά ρούχα – εικόνα 2
Εκπρόσωπος Αρχιεπισκόπου για “Κιβωτό”: Ο πατήρ Αντώνιος και η ΜΚΟ του, ουδεμία σχέση είχαν μαζί μας
Άμεσα έγινε η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο. Εκεί έκανε μπάνιο, φόρεσε ζεστά ρούχα, έφαγε και ξάπλωσε. Ο Φ…. έδειχνε πολύ χαρούμενος που του φορέσαμε κάλτσες (τόσο που ζήτησε να του βγάλουμε φωτογραφία ενώ φοράει κάλτσες), που έκανε μπάνιο με ζεστό νερό και ζήτησε να τον σκεπάσουμε με κουβέρτα και να τον τυλίξουμε ζεστά καθώς συνέχεια κρύωνε!

Από τη διερεύνηση στα αρχεία μας βρέθηκαν καταγγελίες, ενημέρωση σε εισαγγελία και κλήσεις σε άμεση δράση.

Από την Αστυνομία μας είπαν ότι η μητέρα του είναι στη φυλακή και ο πατέρας του που δεν τον έχει αναγνωρίσει, είναι πλανόδιος μουσικός συνήθως υπό την επήρεια αλκοόλ. Υπάρχει μία θεία που και αυτή έχει απασχολήσει τις αρχές.

Στο παιδί κοντά στο νοσοκομείο βρίσκονται άνθρωποι του Συλλόγου”.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button