ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόεδρος Πρατηριούχων Αττικής: Την επόμενη εβδομάδα η τιμή στην αμόλυβδη θα πέσει κάτω από τα 2,20 ευρώ.

Με την άφιξη του Fuel Pass 2, η πραγματική τιμή για τους οδηγούς των ΙΧ θα φτάσει κάτω από τα 2 ευρώ, εξηγεί ο Νίκος Παπαγεωργίου

Την εκτίμηση ότι η αποκλιμάκωση στις τιμές της βενζίνης που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα θα έχει συνέχεια εξέφρασε σήμερα ο Νίκος Παπαγεωργίου, Πρόεδρος Πρατηριούχων – Εμπόρων Καυσίμων Αττικής.

Ο κ. Παπαγεωργίου μίλησε στο Open και την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» για τις τιμές των καυσίμων τονίζοντας ότι από την επόμενη εβδομάδα η τιμή στην αμόλυβδη θα πέσει ακόμα και κάτω από τα 2,20 ευρώ.

Όπως εξήγησε, έχει καταγραφεί η μεγαλύτερη πτώση τζίρου στα πρατήρια υγρών καυσίμων τα τελευταία 8 χρόνια, κάτι που σημαίνει πως δεν καταναλώνονται τα προμηθευόμενα καύσιμα άμεσα και σε μία πτωτική πορεία αργεί αυτό να αποτυπωθεί στις αντλίες των πρατηρίων. «Ετσι την επόμενη εβδομάδα θα δούμε και τιμές κάτω από 2,20 ευρώ το λίτρο για την αμόλυβδη», είπε ο κ.Παπαγεωργίου.

Παράλληλα τόνισε πως με την άφιξη του Fuel Pass 2, η πραγματική τιμή για τους οδηγούς των ΙΧ θα φτάσει κάτω από τα 2 ευρώ, κάτι που θα είναι μεγάλη ανάσα για τους εκδρομείς του Ιουλίου και του Αυγούστου.

Πηγή : protothema.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button