ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλειστηριασμοί: Άνεργη μητέρα με 2 παιδιά κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο

Μια μητέρα άνεργη και με δύο ανήλικα παιδιά έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό και της είπαν οτι στο τέλος του μήνα πρέπει να το αφήσει.

Κραυγή αγωνίας από μια μητέρα με δύο ανήλια παιδιά που έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό και καλείται να το εγκαταλείψει μέχρι τα τέλος του μήνα.

Η περίπτωση αυτή γίνεται γνωστή μόλις δύο ημέρες μετά την βίαιη έξωση της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού για χρέος από πιστωτικές κάρτες 15.000 ευρώ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η γυναίκα αγόρασε το σπίτι 70 τετραγωνικών μέτρων  το 2006 έναντι 210.000 ευρώ με δάνειο που πήρε, ύψους 60.000 ευρώ, όπως είπε η δικηγόρος της Κατερίνα Φραγκάκη. Το χρέος της έφτασε τα 54.000 ευρώ, το σπίτι βγήκε τον Ιούνιο σε πλειστηριασμό και της είπαν οτι μπορεί να μείνει μέχρι τον Νοέμβριο. Από το fund όμως δεν της επιτρέπουν ούτε καν να πληρώνει κάποιο μίσθωμα για να παραμείνει μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, που τους είχε ζητήσει.

Η κα Φραγκάκη είπε πως επικοινώνησε με δικηγόρο του fund η οποία της απάντησε πως η μητέρα θα πρέπει να φύγει “μέχρι τέλος Νοεμβρίου από το ακίνητο, ετκός αν παραιτηθεί από την ανακοπή που κατέθεσε μετά την κατακυρωτική έκθεση”.

“Δεν έχω να πληρώσω ούτε τη μεταφορική. Πού θα πάω; Τι θα κάνω; Η οικογένεια μου είναι στην επαρχία. Ζητάω παράταση μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς και αρνούνται. Πού θα πάω τα παιδιά μου;” ανέφερε η άνεργη μητέρα.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=yddswnmdjj9q2xwy&playlistId=v-cojhnl0lsc4p

ΠΗΓΗ\NEWS247

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button