ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ένταση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας – Γεμάτο από νωρίς το γήπεδο

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Τεταμένα τα πνεύματα πριν από το ντέρμπι της δεκαετίας στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στις 20:00 σε ένα ντέρμπι που θα καθορίσει σε τεράστιο βαθμό τη μοίρα της Super League. Ο νικητής θα «αγκαλιάσει» τον τίτλο, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια για την αναμέτρηση μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και να είναι από νωρίς στους δρόμους γύρω από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έτσι ώστε να μπουν στο γήπεδο και να δημιουργήσουν «καυτή» ατμόσφαιρα.

Η αναμονή για την είσοδο στις θύρες έχει αρχίσει και μεγαλώνει, με τις ουρές που σχηματίζονται να είναι αρκετά μεγάλες. Αυτό αυξάνει και τον εκνευρισμό αλλά και την ένταση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες περίπου δύο ώρες πριν από τη σέντρα υπήρξε αναβρασμός μεταξύ οπαδών και αστυνομίας.

Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας υπήρξε και χρήση χημικών από τα ΜΑΤ, αλλά και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπήρξαν τραυματισμοί φίλων του Παναθηναϊκού. Για την ώρα, πάντως, τα πνεύματα δείχνουν να ηρεμήσει και ευχή όλων είναι τα πάντα να κυλήσουν ομαλά στο μεγάλο ντέρμπι.

Νωρίτερα, οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν κατά χιλιάδες έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας τους έτσι ώστε να ντοπάρουν ψυχολογικά παίκτες και τεχνική ηγεσία για το σπουδαίο παιχνίδι.

newsbomb.gr

Related Articles

Back to top button