ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο πιο απλός τρόπος για να διεκδικήσεις ένα Tesla Model 3

Με την αγορά ενός Laptop HP ENVY από το Πλαίσιο, μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για ένα Tesla Model 3.

Τι κάνει ένα Tesla στα καταστήματα Πλαίσιο; Σε περιμένει να το αποκτήσεις εντελώς δωρεάν! Αρκεί βέβαια, να σπεύσεις να προμηθευτείς το πανίσχυρο Laptop HP ENVY. Μ’ αυτόν τον τρόπο, εύκολα και απλά, θα έχεις μ’ ένα σμπάρο… δυο τρυγόνια: Και καινούριο ηλεκτρικό Ι.Χ. αξίας 70.000 ευρώ αλλά και καινούριο φορητό υπολογιστή με έκπτωση 200 ευρώ.https://educate.thebutterfly.eu/Image/20238/news247/660/500?_=53923570101

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Τα καταστήματα Πλαίσιο δίνουν την ευκαιρία να μπεις στην κλήρωση για ένα σύγχρονο, ηλεκτρικό και καινοτόμο Tesla Model 3 Performance, το οποίο συγκαταλέγεται στα κορυφαία ηλεκτροκίνητα οχήματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας και -όχι άδικα- θεωρείται ένα από τα αριστουργήματα του Έλον Μασκ και της Tesla. Η αξία του, όπως προαναφέρθηκε, φθάνει το ποσό των 70.000 ευρώ.

Πέραν του πολυτελούς δώρου, τα καταστήματα Πλαίσιο προχωρούν και σε μια γενναιόδωρη έκπτωση της τάξης των 200 ευρώ για την αγορά του πανίσχυρου και ευέλικτου HP ENVY, το οποίο διατίθεται στην τιμή μόλις των 899 ευρώ -από 1.099 της αρχικής τιμής και περιλαμβάνει εγγύηση για δύο ολόκληρα χρόνια.

Τι εστί HP ENVY

To HP Envy είναι ένα κορυφαίο αλλά παράλληλα ευέλικτο laptop, με FHD οθόνη αφής και έξυπνη σχεδίαση

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button