ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το κοινωνικό έργο της EUROINS κερδίζει φίλους «πελάτες και ασφαλιστές» ο Κώστας Μάκαρης!

Ο ασφαλιστικός Όμιλος EUROINS δραστηριοποιείται σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Ελλάδα, Σκόπια και Σερβία και έχει έντονη κινητικότητα σε αγορές όπως της Ισπανίας, Ιταλίας και Ουκρανίας. Ανήκει στους μεγάλους ασφαλιστικούς Ομίλους των Βαλκανίων. Είναι μέλος του Ομίλου EUROHOLD. Αντασφαλιστής τους η SWISS RE.

Η EUROINS κάλεσε το www.nextdeal.gr στην Πάτρα όπου έγιναν τα εγκαίνια του γραφείου Νοτιοδυτικής Ελλάδας με έδρα την Πάτρα και κοπή πίτας για το 2018, παρουσία των αρχών της πόλεως. Τίμησαν την εκδήλωση και άκουσαν για το κοινωνικό έργο της EUROINS ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απ. Κατσιφάρας, εκπρόσωπος της Μητροπόλεως και βουλευτές του νομού Αχαΐας, ο κ. Φωτήλας Ιάσων της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Ν. Νικολόπουλος ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος κ. Κ. Στεφανόπουλος .

Παρέστησαν και μίλησαν αντιπρόσωποι και αποδέκτες των κοινωνικών προσφορών της EUROINS από την Περιφέρεια, το Κέντρο ΑΜΕΑ ΜΕΡΙΜΝΑ, το Χαμόγελο του Παιδιού, το Άσυλο Ανιάτων, την εκκλησία, την αστυνομία, ο Τρ. Οικονόμου αντισυνταγματάρχης Αλεξιπτωτιστών για την βοήθεια εγκαταστάσεών τους και οι αθλητές Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, 1ος Έλληνας οδηγός αγωνιστικού αυτοκινήτου με αναπηρία στα πόδια, οι πρωταθλητές ποδηλασίας Χρήστος και Ζαφείρης Βολικάκης, η Ελένη Λόη, αθλήτρια TAE KWON DO Πάτρας.

Ο κ. Μάκαρης, Διευθύνων Σύμβουλος της EUROINSGR με τα προγράμματα κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας του συλλέγει αξιοπρέπεια και φιλία από εκπροσώπους της Ελληνικής κοινωνίας κάτι που θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ και με άλλες κοινωνικές δράσεις και σημαντικές βοήθειες σε σχολεία της Ελλάδος (βοήθεια σε εγκαταστάσεις, παιχνίδια, γήπεδα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κλ.π) πολύ σύντομα, μαζί με την έναρξη του υποκαταστήματος Ελλάδος.

Παράλληλα μεγαλώνουν οι ασφαλιστικές εργασίες με αύξηση σε αριθμό πελατών και σε αριθμό των συνεργατών της (πάνω από 1.000) όπως κατάλαβα από τις συζητήσεις μου με πολλούς φίλους και αναγνώστες του www.nextdeal.gr αλλά και στελέχη όπως ο κ. Κ. Τσαπάρας (Εμπορικός Διευθυντής), Μαρίνος Αλεξανδράκης (Διευθυντής Πωλήσεων) και ο Β. Ζαφειρόπουλος, νέος επικεφαλής των πωλήσεων γραφείων Νοτιοδυτικής Ελλάδος.

Euroins

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button