ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με Αραούχο στην Ολλανδία η ΑΕΚ

Ο Σέρχιο Αραούχο το ζήτησε και θα είναι κανονικά με την αποστολή της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Προπόνηση σε τρία γκρουπ στα Σπάτα και αναχώρηση για Ολλανδία προβλέπει το αυριανό πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων».

Οι παίκτες της ΑΕΚ ολοκληρώνουν σήμερα τις καθιερωμένες εξετάσεις ενόψει τις νέας σεζόν και το πρωί της Τρίτης (27/6) θα προπονηθούν στα Σπάτα σε τρία γκρουπ (10.15, 11.00 και 11.45).

Όταν ολοκληρώσει και το τρίτο γκρουπ θα πραγματοποιηθεί γεύμα, με παίκτες και επιτελείο να τρώνε όλοι μαζί και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο. Η αποστολή πετάει για Ολλανδία στις 16.45 ενώ τα ονόματα που θα μπουν στο αεροπλάνο θα γίνουν γνωστά αύριο, μετά το τέλος της προπόνησης.

Στην Ολλανδία θα βρίσκεται κανονικά και ο Σέρχιο Αραούχο παρότι δεν μπορεί ακόμη να πάρει μέρος σε προπονήσεις.  Ο αρχηγός της ΑΕΚ βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε προς το τέλος της περσινής σεζόν, αλλά μετά από κοινή επιθυμία του ίδιου και του Αλμέιδα, θα είναι στην Ολλανδία.

Ο «Τσίνο» έχει ήδη επιστρέψει από την Ισπανία και ετοιμάζεται για το ταξίδι, με τον Αλμέιδα να θεωρεί πολύ σημαντική την παρουσία του δίπλα στους συμπαίκτες του.

Related Articles

Back to top button