ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Είχε αυτοκτονήσει και η μητέρα της 29χρονης πριν από 2 χρόνια – Σήμερα θα είχε γενέθλια

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Λαμίας με την αυτοκτονία 29χρονης φιλολόγου που δεν άντεχε το γεγονός ότι δεν μπορούσε να βρει δουλειά – Πριν από 2 χρόνια αυτοκτόνησε και η μητέρα της, γιατί δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες μετά τον θάνατο του συζύγου της

Ένα άγνωστο δράμα κρύβεται πίσω από την 29χρονη που βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της, το πρωί της Πέμπτης στη Λαμία.Όπως όλα δείχνουν τα χτυπήματα της μοίρας στην οικογένειά της, σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα από την ανεργία, φαίνεται ότι την οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή της.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, πριν από 2 χρόνια αυτοκτόνησε και η μητέρα της, Όσον αφορά την ίδια, επρόκειτο για μια θαυμάσια κοπέλα, που είχε έρθει με την οικογένειά της σε ηλικία 5 ετών από την Αλβανία και είχε καταφέρει να σπουδάσει αφού ήταν πολύ καλή μαθήτρια και να πάρει πτυχίο Φιλολογίας. Πριν από μερικά χρόνια όμως, ήρθε το πρώτο χτύπημα, όταν ξαφνικά έφυγε από το ζωή από παθολογικά αίτια, ο πατέρας της κοπέλας. Η μητέρα της δεν άντεξε τις δυσκολίες και βρέθηκε πνιγμένη στη λίμνη των Ραχών το 2020.


Προσπαθούσε να βρει δουλειά
Η άτυχη κοπέλα έκανε μαθήματα σε παιδάκια για τα προς το ζειν, ενώ για ένα διάστημα δούλεψε και στη Δομή Προσφύγων και Μεταναστών στις Θερμοπύλες. Το πρόγραμμα όμως τελείωσε, η καραντίνα έκοψε τα μαθήματα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν μπορούσε να βρει δουλειά. Από όσους την γνώριζαν, το μόνο που ζητούσε ήταν δουλειά. Δεν ήθελε ούτε ελεημοσύνη, ούτε δανεικά, μόνο δουλειά. Μάλιστα σήμερα θα έκλεινε τα 29 της χρόνια.

Σε επικοινωνία που είχε το LamiaReport, με κοντινό της πρόσωπο, μας είπε ότι «δεν πιστεύει πως έκανε κακό στον εαυτό της γιατί δεν είχε δουλειά, αλλά γιατί είχε τα δικά της προσωπικά προβλήματα».

reader.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button