ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κωνσταντίνος Μάκαρης: Οι νέες συνθήκες επιβάλλουν αποφασιστικότητα και δράση

Με το βλέμμα στραμμένο στην πανδημία και τις επιπτώσεις αυτής όχι μόνο για το 2020 αλλά και για τη νέα χρονιά που είναι προ των πυλών βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μάκαρης, Γενικός Διευθυντής της Euroins Ελλάδος.

Μετά την υλοποίηση ενός έκτακτου προγράμματος δωρεάς υγειονομικού υλικού σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, σε νοσοκομεία, στο ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία της χώρας, ανανεώνει το συνολικό πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Euroins Ελλάδος για το 2021.

Οπως δηλώνει ο ίδιος: “Οι νέες συνθήκες επιβάλλουν αποφασιστικότητα και δράση. Δεν μπορούμε επουδενί να μην ανανεώσουμε για το 2021 τη χορηγία μας σε όλους τους αθλητές, τα Ιδρύματα, τους φορεις που στηρίζουμε με σταθερότητα τόσα χρόνια, όπως για παράδειγμα τον Πρωταθλητή Ποδηλασίας Χρήστο Βολικάκη. Στοχεύουμε πάντα ψηλά και προσπαθούμε για το καλύτερο όσο αντίξοες και αν είναι οι συνθήκες. Επιπλέον είμαστε υπερήφανοι για την πιστότητα και τη συνέπεια των δράσεων ΕΚΕ της εταιρείας μας.  Ταυτόχρονα όμως, έχουμε ευθύνη απέναντι στην κοινωνία να επεκτείνουμε τις έκτακτες ενέργειες Εταιρικής Υπευθυνότητας που αναλάβαμε τη φετινή χρονιά, λόγω της πανδημίας. Η ανάγκη για υγειονομικό υλικό σε νοσοκομεία όλης της χώρας υφίσταται, οι μάσκες προστασίας έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας τη στιγμή που αρκετοί συνάνθρωποί μας βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση. Εταιρική κοινωνική ευθύνη σημαίνει να είσαι παρόν, με τρόπο ουσιαστικό. Επομένως, ενισχύουμε το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroins Ελλάδος για το 2021 ώστε να περιλαμβάνει επιπλέον στήριξη και ενίσχυση σε συνανθρώπους μας και φορείς που έχουν πληγεί από τον Covid-19”.https://www.nextdeal.gr/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button