ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Καρολάιν: Πού βρίσκεται ο πατέρας της; Γιατί δεν πήγε ποτέ στις Φιλιππίνες

Εδώ και αρκετό καιρό ήταν είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς μετακόμισε στις Φιλιππίνες για να είναι κοντά στη σύζυγό του και την εγγονή του.

Ειδικά μετά από το πωλητήριο που έβαλε η οικογένεια στο σπίτι της στην Αλόννησο, αρκετοί θεώρησαν αυτονόητο ότι ο Ντέιβιντ Κράουτς θα ακολουθήσει τη σύζυγό του στις Φιλιππίνες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», αυτό δεν ισχύει. Ο πατέρας της Καρολάιν μπορεί να έβαλε πωλητήριο στο σπίτι του, καθώς οι αναμνήσεις σε αυτό τον βάραιναν και τον στεναχωρούσαν.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς βρίσκεται στην Ελλάδα και φιλοξενείται σε οίκο ευγηρίας σε άγνωστη περιοχή της χώρας μας.

Έχει καθημερινή τηλεφωνική επαφή τόσο με τη σύζυγό του Σουζάνα, όσο και με τη μικρή Λυδία, ενώ ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις σχετικά με τη δίκη του πρώην γαμπρού του και δολοφόνου της κόρης του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας της Καρολάιν έχει επιλέξει να ζει απομονωμένος στον οίκο ευγηρίας και να μην έχει επαφές με τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους. Οι μόνοι που τον επισκέπτονται δύο φορές την εβδομάδα είναι φίλοι του από την Αλόννησο και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπήρχε η σκέψη να πάει στις Φιλιππίνες, όμως αυτό θα ήταν αρκετά δύσκολο στην κατάσταση της υγείας του κι έτσι έμεινε στην Ελλάδα, κάτι που το ήθελε και ο ίδιος.

newsbomb.g

Related Articles

Back to top button