ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα του 112 στην Αίγινα

Η κακοκαιρία Daniel συνεχίζει να σφυροκοπά όλη την χώρα με το 112 να χτυπά διαδοχικά σε αρκετές περιοχές της χώρας, ανάμεσά τους και η Αίγινα.

Λίγο μετά τις 8 το πρωί, τα κινητά των κατοίκων του νησιού ήχησαν προειδοποιώντας για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Κακοκαιρία Daniel: Σε «κόκκινο συναγερμό» η Θεσσαλία – Μεγάλες καταστροφές και στην Εύβοια

Η πρωτοφανής κακοκαιρία που έχει ξεσπάσει από την Τρίτη στη χώρα, έχει κοστίσει τη ζωή σε έναν άντρα, έχει προκαλέσει τεράστιες καταστροφές, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο εντοπισμός τριών αγνοουμένων στη Μαγνησία.

Συγκεκριμένα, από το μεσημέρι της Τρίτης αγνοείται ένας άνδρας στο Βόλο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τις τοπικές αρχές, αγνοούνται δύο άτομα στην περιοχή της Πάλτσης χωρίς όμως να υπάρχει επιβεβαίωση από την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, αυτό δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν από τις Αρχές, ενώ επισήμανε ότι σε όλη τη Μαγνησία ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι συνολικά 77 συνεργεία της Πυροσβεστικής επιχειρούν κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και κάνουν ενδελεχείς έρευνες στις πληγείσες περιοχές.

Επισημαίνεται ότι το μεσημέρι εντοπίστηκε νεκρός ένας οδηγός που το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από το ρέμα της Αγίας Αικατερίνης, στον Βόλο. Τον αναζητούσαν επί δύο ώρες και όπως έγινε γνωστό πήγαινε τα ταΐσει τα ζώα του. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι καταπλακώθηκε από τοίχο που έπεσε από κατολίσθηση.

Ποτάμια οι δρόμοι στην Εύβοια – Μεγάλες καταστροφές σε πολλές περιοχές

Η κακοκαιρία Daniel πλήττει σκληρά και την Εύβοια προκαλώντας καταστροφές σε σπίτια, επιχειρήσεις, δρόμους, μαγαζιά και αυτοκίνητα, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά της.

Από τα ορμητικά νερά παρασύρθηκαν αυτοκίνητα στην παραλία του Αλμυροποτάμου με αποτέλεσμα να βουλιάξουν στις λάσπες.

Από την κακοκαιρία Daniel σφυροκοπείται η Βόρεια Εύβοια.

Συγκεκριμένα, τα χωριά Πήλι, Αγία Άννα, Στροφυλιά, Μετόχι και Σπαθάρι στη Βόρεια Εύβοια δέχονται μεγάλες ποσότητες νερού εδώ και ώρες.

Χείμαρροι κατέβασαν φερτά υλικά με αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι και να πλημμυρίζουν σπίτια.

Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν και στο δήμο Ιστιαίας Αιδηψού με πολλά πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμους, στην περιοχή Γούβες.

Related Articles

Back to top button