ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κίνηση στους δρόμους: Συνεχίζεται το κυκλοφοριακό χάος λόγω της 24ωρης απεργίας στα μέσα μεταφοράς

Σε «βαθύ κόκκινο» πολλοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.

Η 24ωρη απεργία στα μέσα μεταφοράς προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στους αθηναϊκούς δρόμους με τα αυτοκίνητα να κινούνται σε χαμηλές ταχύτητες ενώ οι οδηγοί κλήθηκαν να οπλιστούν με υπομονή. 

Αυτή την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας παρατηρείται το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα, αφού η κίνηση ξεκινά από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη και φτάνει μέχρι το Περιστέρι στο ρεύμα της καθόδου. Στο ρεύμα της ανόδου, η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη  με το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα να εντοπίζεται από από το ύψος της Κεντρικής Λαχαναγοράς μέχρι και λίγο μετά το Αιγάλεω.

Την ίδια ώρα με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα σε κεντρικούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας, ενώ σε «βαθύ κόκκινο» βρίσκονται οι λεωφόροι Αθηνών, Αλεξάνδρας και Πατησίων όπως και οι οδοί Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου και οι λεωφόροι Αμαλίας, Κηφισίας και Μεσογείων.

Επίσης μποτιλιάρισμα επικρατεί στη Λεωφόρο Αλίμου-Κατεχάκη, λίγο μετά την Περιφερειακή Υμηττού στην κατεύθυνση προς Καρέα. Αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους που βρίσκονται γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Δείτε εδώ live εικόνα

protothema.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button