ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Παύεται ο αντιδήμαρχος Ζίτσας μετά το περιστατικό με την κακοποίηση του γαϊδάρουΑπό τα καθήκοντά του παύεται ο αντιδήμαρχος της Ζίτσας, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος, μετά το περιστατικό με την κακοποίηση του γαϊδουριού.

Δείτε επίσης – Ιωάννινα: Σάλος στη Ζίτσα με κακοποίηση γαϊδουριού – Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος που το έσερνε με το αγροτικό του

Η ανακοίνωση του Δήμου Ζίτσας
Σεβόμενοι την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης κάναμε υπομονή και περιμέναμε να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Δεν σχολιάσαμε και δεν προβήκαμε σε καμία δήλωση, διότι είμαστε οι τελευταίοι που θα δείξουμε ασέβεια στους θεσμούς της χώρας.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα τα λεγόμενά μας από σήμερα παύουμε από τα καθήκοντα του τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης έως να αποφανθεί η δικαιοσύνη για να μη θεωρηθεί από κανένα ότι αυτή η θέση ευθύνης θα χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε.

Σε ένα Δήμο, όπως είναι ο δικός μας φύση και θέση κτηνοτροφικός και πτηνοτροφικός, θεωρούμε απαράδεκτες και καταδικαστέες συμπεριφορές εναντίον οποιουδήποτε ζώου. Όποιος προσπάθησε να επενδύσει πολιτικά υποκαθιστώντας τους θεσμούς τον αφήνουμε στην κρίση των δημοτών».

Νωρίτερα ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

frhis.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button