ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός πάρκαρε ΠΑΝΩ σε δέντρο – Μήνυση από τον δήμο

Το… τερμάτισε ένας ασυνείδητος οδηγός στην περιοχή της Κασσάνδρου.

Στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς προχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης για την περίπτωση ασυνείδητου οδηγού, που διαπιστώθηκε να έχει παρκάρει παράνομα το αυτοκίνητό του όχι μόνο πάνω σε πεζοδρόμιο αλλά και πάνω σε κορμό δέντρου!

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Κασσάνδρου και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Νικολάου, όπου ο οδηγός πάρκαρε το αυτοκίνητό του μέσα στη δενδροδόχο, προκαλώντας σοβαρές φθορές στον κορμό και στο ριζικό σύστημα δέντρου.

Μετά από σχετική καταγγελία που δέχθηκε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, που προχώρησε στην επιβολή προστίμου για παράνομη στάθμευση.

Κατά τον έλεγχο των δημοτικών αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε μετακινηθεί κατά περίπου ένα μέτρο. Ωστόσο στο δέντρο είχε ήδη προκληθεί ζημιά.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι το δέντρο δεν στηρίζεται σωστά, γεγονός που επιβεβαίωσε η Διεύθυνση Διαχείρισης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης, διαπιστώνοντας σε αυτοψία της σοβαρή φθορά στον κορμό και στο ριζικό σύστημα του δέντρου, με αποτέλεσμα αυτό να έχει καταστραφεί και να απαιτείται η αντικατάστασή του.

Τη μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος.

ΠΗΓΗ: skai.gr

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button