ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ
Trending

Εξυπηρέτηση από το τρένο ζητούν οι κάτοικοι σε Καρδίτσα και Τρίκαλα

Επαναφέρουν Τρικαλινοί και Καρδιτσιώτες το αίτημά τους για δρομολόγηση τρένων, πρωινές ώρες, προς την πρωτεύουσα και τη συμπρωτεύουσα. Παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες μας συμπληρώθηκαν ήδη επτά μήνες χωρίς να υπάρχει, εντελώς αδικαιολόγητα, πρωινό τρένο από την δυτική Θεσσαλία τόσο προς την Αθήνα όσο και προς την Θεσσαλονίκη, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Βασίλης Τριανταφύλλου, πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων

Σε μια εποχή που οι χρόνοι των μετακινήσεων έχουν μειωθεί πολύ και που το ταξίδι προς την Αθήνα μπορεί να γίνεται σε λιγότερο από τρεις ώρες ο ταξιδιώτης στερείται την δυνατότητα για αυθημερόν ταξίδι με επιστροφή προς την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, αφού το πρώτο τρένο δρομολογείται στις δέκα το πρωί με αποτέλεσμα να φθάνει πολύ αργά τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη.

Ζητούμε από τους φορείς της περιοχής μας να παρέμβουν άμεσα ώστε να δρομολογηθεί επιτέλους πρωινό τρένο απευθείας προς την Θεσσαλονίκη και με ανταπόκριση προς την Αθήνα. Το αντίστροφο δρομολόγιο μπορεί να γίνεται το απόγευμα. Το δρομολόγιο αυτό σε συνδυασμό με το απευθείας δρομολόγιο της Αθήνας το οποίο μπορεί να ανταποκρίνεται στον προαστιακό της Θεσσαλονίκης, είναι η ελάχιστη υπηρεσία που έχει ανάγκη η περιοχή μας, επισημαίνει ο κ. Τριανταφύλλου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button