ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντοπίστηκε νεκρή 62χρονη στο Γκύζη – Αναζητείται ο σύζυγός της

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, για ένα περίεργο περιστατικό με τον θάνατο μίας 63χρονης γυναίκας από την Αλβανία, που βρέθηκε νεκρή από πλήρωμα του ΕΚΑΒ, σε εγκαταλελειμμένη οικία, επί της οδού Τσοπανάκου 8, στου Γκύζη.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο σύζυγός της άτυχης γυναίκας κάλεσε το μεσημέρι το ΕΚΑΒ και ανέφερε πως η σύζυγός του έπεσε και χτύπησε και πως θα φύγει και θα αφήσει ανοιχτή την πόρτα γιατί βρίσκεται παράνομα στη χώρα και φοβάται μην συλληφθεί.

Όταν έφτασε εκεί το πλήρωμα του ασθενοφόρου, ανακάλυψε νεκρή την γυναίκα στο κρεβάτι και με μώλωπες, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν νεκρή ήδη εδώ και περίπου δύο ημέρες.

Ο σύζυγος αναζητείται από την Ασφάλεια για να δώσει τις εξηγήσεις του και να διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή όχι.

Σύμφωνα με περιοίκους, το ζευγάρι ζούσε σε αυτό το εγκαταλελειμμένο σπίτι και η γυναίκα όπως περιγράφουν οι γείτονες ήταν πολύ αδύνατη, ξεχνούσε συχνά και εξίσου συχνά παραπατούσε και έπεφτε… σαν να αντιμετώπιζε κάποια αρχικά συμπτώματα άνοιας.

Από την Ασφάλεια θα δοθεί εντολή για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην 63χρονη ώστε να διαπιστωθεί αν οι μώλωπες που έχει είναι συμβατοί με πτώση ή παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων από την γειτονιά και αναζητείται ο σύζυγός της για να εξεταστεί.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button