ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εκατοντάδες συλλήψεις και προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας

Σε ειδικές επιχειρήσεις από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου έως τις 13 του μήνα.

Τις ειδικές επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας με στόχο την αντιμετώπιση και την πάταξη των παράνομων δραστηριοτήτων, συνέχισε με απόλυτη επιτυχία η Ελληνική Αστυνομία, την εβδομάδα 6 – 13 Ιουνίου.

Στις επιχειρήσεις αυτές, πραγματοποιήθηκαν 796 συλλήψεις, εκ των οποίων οι 97 ήταν για ναρκωτικά, και σε 126 προσαγωγές αλλοδαπών.

Πεδίο δράσης των αστυνομικών ήταν διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας και σε αυτές συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες, όπως η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών/Υποδιεύθυνση Περιπολιών, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής/Ο.Π.Κ.Ε, η ΔΡΑΣΗ, η Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, η Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και η Υπηρεσία Εναέριων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας.

Σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2.660 προσαγωγές ατόμων, μεταξύ των οποίων οι 126 ήταν αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν τα απαραίτητα έγγραφα και οδηγήθηκαν στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Αμυγδαλέζας.

Όπως επισημαίνει η Ελληνική Αστυνομία, οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν, στο πλαίσιο του ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button