ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΥΓΕΙΑ

Διάσημος YouTuber γλίτωσε παρά τρίχα να μπει στο μοιραίο υποβρύχιο του Τιτανικού

Με περισσότερους από 162 εκατομμύρια τρέχοντες ακόλουθους, ο MrBeast έχει τη μεγαλύτερη βάση συνδρομητών από οποιονδήποτε άλλο δημιουργό στο YouTube.
Associated Press
Ο αστέρας του YouTube, MrBeast, είπε την Κυριακή ότι είχε προσκληθεί να συμμετάσχει σε ένα ταξίδι με υποβρύχιο στα συντρίμμια του Τιτανικού, αλλά αρνήθηκε.

«Με προσκάλεσαν νωρίτερα αυτό το μήνα να μπω στο υποβρύχιο για να δούμε τα συντρίμμια του Τιτανικού, είπα όχι. Είναι όντως κάπως τρομακτικό που θα μπορούσα να ήμουν σε αυτό», έγραψε ο MrBeast στο Twitter το πρωί της Κυριακής.

ν και δεν διευκρίνισε αν η πρόσκληση ήταν για το μοιραίο ταξίδι του Titan που κατέληξε σε μια καταστροφική κατάρρευση, ο MrBeast, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Τζίμι Ντόναλντσον, μοιράστηκε ένα μέρος κειμένου από κάποιον που του ζητούσε να συμμετάσχει σε μια παρόμοια εξερεύνηση.

«Επίσης, θα πάω στον Τιτανικό με ένα υποβρύχιο στα τέλη του μήνα», έγραψε το άτομο. «Η ομάδα θα ενθουσιαζόταν να σε έχει μαζί της».

Το CNN επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του Ντόναλντσον για σχόλια.

Με περισσότερους από 162 εκατομμύρια τρέχοντες ακόλουθους, ο MrBeast έχει τη μεγαλύτερη βάση συνδρομητών από οποιονδήποτε άλλο δημιουργό στο YouTube. Τα βίντεο του παρουσιάζουν συχνά ακροβατικά, διαγωνισμούς και τεράστιες φιλανθρωπικές προσπάθειες.

\

Υπάρχει μια συνεχιζόμενη έρευνα για το τι οδήγησε στην έκρηξη του υποβρυχίου OceanGate Titan, το οποίο σκότωσε και τα πέντε άτομα που επέβαιναν κατά την κάθοδο του για να επισκεφθούν τα συντρίμμια του Τιτανικού την περασμένη εβδομάδα.

Αυτοί που σκοτώθηκαν ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της OceantGate, Stockton Rush, ο Βρετανός επιχειρηματίας Hamish Harding. ο Γάλλος δύτης Paul-Henri Nargeolet. και ο πακιστανικής καταγωγής επιχειρηματίας Shahzada Dawood μαζί με τον γιο του, Suleman, που ήταν Βρετανοί πολίτες.

ΠΗΓΗ: cnn.gr

Related Articles

Back to top button