ΚΟΙΝΩΝΙΑΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστή ηθοποιός ξεσπά: «Λυπάμαι να βλέπω ηθοποιούς με χειροπέδες, θα τρίζουν τα κόκκαλα του Βέγγου»

Η Μάγδα Τσαγγάνη αναφέρθηκε στους προφυλακισμένους ηθοποιούς, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και στη σειρά «Σαββατογεννημένες».

H αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend και μεταξύ άλλων τόνισε την στεναχώρια της για την εξέλιξη των δύο υποθέσεων.

«Λυπάμαι να βλέπω ηθοποιούς που αγαπάω, τον έναν με χειροπέδες, τον άλλον… Λέω, “αυτό που βλέπω τώρα το βλέπω; Είναι αλήθεια; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια”. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Βέγγου. Το πιο ωραίο επάγγελμα του κόσμου αλλά και το πιο φρικτό επάγγελμα είναι αυτό του ηθοποιού. Εάν γεννιόμουν ξανά θα γινόμουν το οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Τόσο άγχος και αγωνία συνάντησα, όχι άλλο. Τον καρκίνο τον έβγαλα από το άγχος», είπε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Σε άλλο σημείο μίλησε για τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σαββατογεννημένες» όπου παραδέχτηκε ότι έδωσαν άλλη τροπή στην καλλιτεχνική της πορεία και την έκαναν να «πάρει το αίμα της πίσω». «Μετά τις “Σαββατογενννημένες” πήρα το αίμα μου πίσω, υπήρχαν επιχειρηματίες που μου έλεγαν ότι δεν έχουν θέση για μένα στον θίασό τους. Μετά, τους έλεγα ότι δεν θέλω εγώ! Βεβαίως χτυπάει το τηλέφωνο τώρα, αλλά δεν θέλω. Φοβάμαι ότι θα ξαναβγάλω καρκίνο από το άγχος».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button