ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Έτσι θα είναι το εμπορικό κέντρο του Δήμου Χανίων μετά την ανάπλαση του

Οι εργασίες για την δημιουργία της νέας πλατείας 1866 και των εφαπτόμενων οδών στο Δήμο Χανίων προχωράνε και στη μακέτα που δόθηκε στη δημοσιότητα αποκαλύπτεται η μελλοντική της όψη.
Προχωράει το έργο για τη δημιουργία του νέου Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) από τον Δήμο Χανίων στην Πλατεία 1866, που περιλαμβάνει την ανάπλαση μιας μεγάλης περιοχής στον πυρήνα του εμπορικού κέντρου των Χανίων.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, κι ενώ ήδη πραγματοποιούνται έργα από τον ΔΕΔΔΗΕ εντός της Πλατείας, το αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να ξεκινήσουν οι εργασίες υπογειοποίησης όλων των δικτύων και η ριζική αναβάθμιση του αποχετευτικού και υδρευτικού δικτύου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., στην ευρύτερη περιοχή παρέμβασης.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. από την οδό Καραΐσκάκη και θα επεκταθούν σε πρώτη φάση στις οδούς Μυλωνογιάννη, Κόρακα και Κριάρη, με κατεύθυνση προς την Πλατεία 1866.

Επίσης, στις 3 Απριλίου 2023, θα ξεκινήσουν οι εργασίες υπογειοποίησης του ΔΕΔΔΗΕ στους παραπάνω δρόμους αλλά και οι εργασίες πεζοδρόμησης.

Οι εργασίες θα εκτελούνται επί του οδοστρώματος και μετά την περάτωση τους ο δρόμος θα δίνεται και πάλι στην κυκλοφορία. Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα εκδοθούν οι σχετικές αποφάσεις για παρεμπόδισης της κυκλοφορίας και κλεισίματος των συγκεκριμένων οδών.

in.gr

Related Articles

Back to top button