ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρτα: Της έταξε πρόσληψη ως καθαρίστρια και της «έφαγε» 4.000 ευρώ

Ένας αδίστακτος απατεώνας στην Άρτα εκμεταλλεύτηκε την απόγνωση μιας γυναίκας, που ήθελε να προσληφθεί ως καθαρίστρια πλήρους απασχόλησης

katharistria

Την απόγνωση μιας γυναίκας από την Άρτα που είχε καταφύγει στην δικαιοσύνη διεκδικώντας να προσληφθεί ως καθαρίστρια πλήρους απασχόλησης εκμεταλλεύτηκε ένας αδίστακτος απατεώνας, ο οποίος επικοινώνησε μαζί της και της υποσχέθηκε ότι μπορεί να τη βοηθήσει να δικαιωθεί από το αρμόδιο διοικητικό δικαστήριο!

Η απελπισμένη γυναίκα πείστηκε και του έδωσε το πόσο 4.000 ευρώ, ωστόσο η δικαστική απόφαση που περίμενε δεν εκδόθηκε ποτέ και κατάλαβε ότι την είχε εξαπατήσει. Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του απατεώνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Απάτη με την αγορά αυτοκινήτου από αγγελία

Αστραπιαία ήταν η εξιχνίαση μιας απάτης με θύμα έναν κάτοικο της Καλύμνου από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και ταυτοποιήθηκε ο δράστης, που είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αγγελία για την πώληση ενός Ι.Χ. αυτοκίνητου και κατάφερε να πείσει τον επίδοξο αγοραστή να του καταβάλλει το αντίτιμο για την αγορά του. Η αγοραπωλησία δεν ολοκληρώθηκε και ο δράστης συνελήφθη την Πέμπτη, έχοντας στην κατοχή του 1.225 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο θύμα. Ο απατεώνας οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απάτη.

protothema.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button